ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ

 Κοινοποίηση

: Διοίκηση 1ης Υ.Πε.

: 3μελείς, 5μελείς επιτροπές ΕΙΝΑΠ

: ΙΣΑ

: ΙΣΠ

: ΟΕΝΓE

Αθήνα, 19/09/23

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ επανέρχεται στα σοβαρότατα προβλήματα του αναισθησιολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Παμμακάριστος», τα οποία επηρεάζουν όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και κάνουν τη λειτουργία του επισφαλή.

Οι 2 αναισθησιολόγοι που έχουν απομείνει (στο σύνολο των 4 οργανικών θέσεων) έχουν φτάσει στα όρια των αντοχών τους μια και καλούνται να είναι καθημερινά και συχνά όλο το 24ωρο διαθέσιμοι, χωρίς μάλιστα να μπορούν να πάρουν τις νόμιμες άδειές τους.

Ζητάμε την άμεση προκήρυξη των 2 κενών οργανικών θέσεων, με κατεπείγουσες διαδικασίες, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει το νοσοκομείο.

Η ΕΙΝΑΠ θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του τμήματος και η εργασιακή αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ