ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 1ης Υ.Πε.
| Κοινοποίηση | : Διοίκηση Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία : Διοίκηση Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης : ΙΣΑ : ΙΣΠ : ΟΕΝΓE : 3μελείς, 5μελείς επιτροπές ΕΙΝΑΠ |
Αθήνα, 19/04/24
Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ενημερώθηκε ότι τίθεται ξανά θέμα μετακίνησης οδοντιάτρων από το Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Δεν μπορεί το ήδη υποστελεχωμένο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης να καλείται να καλύψει τα κενά που υπάρχουν σε όλα τα παιδιατρικά τμήματα της χώρας.
Απαιτούμε να μη γίνει η μετακίνηση των οδοντιάτρων και να γίνει άμεσα η επιστροφή των συναδέλφων που έχουν μετακινηθεί. Ζητάμε την κάλυψη των κενών θέσεων από τη λίστα επικουρικών οδοντιάτρων και την προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων ιατρών, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ