Οι Νέοι Διοικητές Νοσοκομείων της Αθήνας 04/07/16

Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Κωνσταντίνος Παλαιορούτης: Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από το ΤΕΙ Αθηνών-ΣΕΥΠ και κατέχει δίπλωμα μεταπτυχιακού (MSc) στην «Εφηρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

 

Ε.Α.ΝΠ. «ΜΕΤΑΞΑ»

Γεώργιος Ζαΐμης: Είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Ραδιολογίας και Ακτινολογίας από το ΤΕΙ Αθήνας και πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Υγιεινή & Ασφάλεια της Εργασίας» MSc από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

 

ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ

Ηρακλής Χαρμανίδης: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Α.) Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών από το University of Kent και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μ.Α.) Μεσογειακών Σπουδών από το University of London. Έχει, επίσης, φοιτήσει στο τμήμα Εμπορικών Ακολούθων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

 

ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» - ΓΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Δημήτριος Μπούτος: Έχει πτυχίο οικονομικών επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Διοικητικών Διευθυντών) και μεταπτυχιακού της UNESCO με αντικείμενο: Health Chain Management and Hospital Logistics. Έχει επίσης πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην Οικονομική Λειτουργία των Μονάδων Υγείας του κολλεγίου CNAM.

 

Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ»

Σπυριδούλα Καλαντζή: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. της Αθήνας. Έχει μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχική Υγεία από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Διοίκησης.