Καφετζόπουλος: Δεν υπάρχουν απολύσεις στον ΟΚΑΝΑ VIRUS 09/06/16

 

Σε πλήρη διάψευση των ισχυρισμών του Σωματείου Εργαζομένων στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών, προχωρά το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα.

 

«Σε καμία περίπτωση δεν συντρέχει “απόλυση” οποιουδήποτε εργαζόμενου στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας» τονίζει ο Πρόεδρος του ΔΣ, Ευάγγελος Καφετζόπουλος, χαρακτηρίζοντας ως ανακριβή κι αβάσιμα όσα ειπώθηκαν για το θέμα. Όπως υποστηρίζει, το ΔΣ πράγματι εξέτασε τις ενστάσεις για 2 θέσεις εργασίας με δελτίο παροχής υπηρεσιών, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, αλλά η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί κι ως εκ τούτου η προαναγγελία κινητοποιήσεων από το Σωματείου κρίνεται υπερβολική.

«Επιπλέον, προκαλεί έκπληξη η χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι κινητοποιήσεις, με δεδομένη την πρόσφατη εκλογή νέου Γενικού Διευθυντή και την έναρξη σε λίγες ημέρες νέων δομών για την απορρόφηση της λίστας» σημειώνει ο κ. Καφετζόπουλος.

 

Έρχονται νέες προσλήψεις προσωπικού

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο Virus (εδώ), ο ΟΚΑΝΑ είναι ο μοναδικός οργανισμός με τόσο υψηλό ποσοστό εργαζομένων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, έχοντας απολέσει δεκάδες θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου στα χρόνια της κρίσης.

 

«Το Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.ΝΑ υποστηρίζει σταθερά την πλήρωση των θέσεων εργασίας με προσωπικό αορίστου χρόνου» δηλώνει ο κ. Καφετζόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι θα καταβληθεί «κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων». Στην κατεύθυνση αυτή προαναγγέλλει πως «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθούν εικοσιπέντε (25) θέσεις αυτού του τύπου».