Προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ για την Εκλογή του Επιστημονικού Συμβουλίου 11/11/16

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ»

κ. ΡΟΥΠΑ

Κοινοποίηση: 5μελής Επιτροπή ΕΙΝΑΠ

Αθήνα, 11/11/16

Κύριε Διοικητά,

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ενημερώθηκε από την 5μελή Επιτροπή ΕΙΝΑΠ του νοσοκομείου σας καθώς και από επικουρικούς Επιμελητές Β΄ ότι στις 12/10/16 έγιναν εκλογές για την ανάδειξη μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου, όπου ψήφισαν όλοι οι γιατροί εκτός από τους επικουρικούς Επιμελητές Β΄, που δεν περιλήφθηκαν στις αναρτημένες καταστάσεις των ιατρών του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ.

 

            Επειδή θεωρούμε ότι οι επικουρικοί Επιμελητές Β΄ αποτελούν βασικό στήριγμα στη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων σήμερα και η προσφορά τους είναι μεγάλη, δεν δεχόμαστε να συνεχίζεται συστηματικά η απαξίωσή τους.

 

            Ζητούμε να ακυρωθούν οι εκλογές στη βαθμίδα του Επιμελητή Β΄ και να επαναληφθούν με τη συμμετοχή των επικουρικών Επιμελητών Β΄ που έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, όπως ο νόμος ορίζει και ήδη εφαρμόζεται στα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                        Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 

ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ                                                                                                 ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΡΑΣ

 

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΧΑΤΗΣ