Προς τις 3μελείς, 5μελείς Επιτροπές της ΕΙΝΑΠ: Συνάντηση με τους Διοικητές της 1ης και 2ης ΥΠε 02/10/14

ΠΡΟΣ ΤΙΣ 3ΜΕΛΕΙΣ, 5ΜΕΛΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ

 

Αθήνα, 02/10/14

 

Συνάδελφοι,

Στις 02/09/14 και στις 22/09/14 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με τους Διοικητές της 1ης και 2ης Υ.Πε. κ. Πεντέα και Παπαρούπα.

 

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κύρια τις σοβαρές ελλείψεις στα νοσοκομεία, τις πληρωμές όλων των εφημεριών που μέχρι το τέλος του 2014 πρέπει να έχουν τελειώσει, την άμεση μονιμοποίηση των Επιμελητών Β΄ 5ετούς θητείας, τη μη παρακράτηση φόρου στην αποζημίωση της βιβλιοθήκης μετά την απόφαση του ΣτΕ κλπ.

 

Συζητήθηκαν επίσης τα ιδιαίτερα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» (τρόπος εφημέρευσης) –το οποίο τελικά επιλύθηκε με την παρέμβαση της ΕΙΝΑΠ– «ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», «ΜΕΤΑΞΑ», «ΤΖΑΝΕΙΟ», «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ», «ΑΤΤΙΚΟΝ» και «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ».

 

Συνάδελφοι,

Οι προσπάθειες του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ για την προώθηση των προβλημάτων μας και η πίεση για την επίλυσή τους είναι διαρκής και άοκνη. Σας ζητούμε να μας ενημερώνετε για τα ιδιαίτερα προβλήματα του νοσοκομείου σας, ώστε να προχωρούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Καλούμε τις 3μελείς και 5μελείς Επιτροπές των νοσοκομείων να βρίσκονται σε επαφή με την ΕΙΝΑΠ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

      ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ                                                                 ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΒΑΔΑΣ